Заєць або український хлібець

Треба мати: 1 кг свинини та 0,5 кг яловичини, 4 яйця, З цибулини, панірувальні сухарі (100 г), по столовій ложці крохмалю та манної крупи.

М'ясо змолоти на м'ясорубці. Збити яйця та підсмажити на олії цибулю. Панірувальні сухарі розвести на молоці або воді. Зробити однорідну масу, додати крохмаль та крупу. Покласти за смаком сіль, перець, розмарин, приправи. Фарш гарно вимісити, зробити з нього хлібець, викласти на деко, змащене жиром або олією зверху помастити яйцем, (посипати кмином).  

Духовку розігріваємо до 200*С. Випікати 45-60 хвилин. Готовність перевіряємо звичайним сірником. Проколюємо, якщо сірник чистий і смачний запах наповнив вашу кухню хлібець-заяць готовий.